Broadcast Playout

24/7 Lineaire Broadcast Playout; Planning, playout, media asset management, automatisering, graphics overlays, live feeds en logging. Met Airflow bieden wij gebruikers een complete oplossing, out-of-the-box, om non-stop programma’s te programmeren, te automatiseren en uit te spelen naar SDI en NDI video, van SD tot 4K resoluties.

Airflow werkt naadloos met DSN Online, waarmee informatieve carrousels kunnen worden toegevoegd aan de playout, denk hierbij aan tekst-tv, kabelkrant of infochannel toepassingen. Airflow is webbased, en daardoor vanaf iedere werkplek toegankelijk. Airflow is toepasbaar voor iedere organisatie en omroep.

De kracht van de eenvoud

Het beheren van een televisiekanaal kan een intensieve bezigheid zijn, maar niet met Airflow. Airflow kent diverse methoden om bijna geheel handsfree te opereren. Wilt u zelf de controle? Voeg dan in een handomdraai video’s toe, maak een afspeellijst en voeg deze toe aan de planning, of start live een afspeellijst. Onderbreek de lopende uitzending bij calamiteiten of op ieder ander moment wanneer dat wenselijk is.

Met Airflow heeft u de regie in handen, inclusief de graphics overlays. Airflow is flexibel en biedt broadcast kwaliteit video playout.

Functionaliteiten

Channel out of the box

Stel een vraag

Wilt u met ons kennismaken of heeft u een vraag. Dat kan natuurlijk, stuur ons een mailtje of bel ons, en wij doen meer dan ons best om uw vraag te beantwoorden. En wellicht drinken we binnenkort samen een kop koffie, bij u op locatie of tijdens een online meeting.

+31 (58) 288 90 76

Vraag een demo aan