Narrowcasting

Beeldschermcommunicatie is een efficiënte en krachtige manier om uw boodschap te presenteren. Naast dat bewegend beeld van nature de aandacht trekt is het net als social media een medium waar u in een handomdraai uw publiek bereikt, op iedere gewenste locatie, precies op het moment waarop u het verschil kunt maken.

Met DSN bieden wij u een online platform en een playout-oplossing waarmee u uw beeldschermcommunicatie beheerd, en bepaalt wat op elk scherm afzonderlijk wordt afgespeeld. DSN is geschikt voor iedere onderneming en organisatie ongeacht de branche, van klein tot groot.

  • Informatief
  • Wervend
  • Pakkend
  • Actueel
  • Snel
  • Doeltreffend

Kosteneffectief en energievriendelijk

Hardware zoals monitoren, televisies, led-displays, indoor of outdoor display’s gebruiken vanzelfsprekend energie, daar ontkomt u niet aan. Wij hebben een keus voor u wat betreft de player hardware, u kunt kiezen voor een Raspberry Pi als player. Dit is een kleine plug-en-play computer met netwerk- en HDMI aansluiting welke bijzonder energievriendelijk en zeer kosteneffectief is in zijn soort.

1080dots Digital Signage dashboard

Vormgeving en content gescheiden

De uitstraling van uw organisatie is belangrijk, daarom heeft u een huisstijl. DSN draagt zorg voor een consistente vormgeving, al heeft u tientallen of honderden gebruikers en vestigingen. Er zijn binnen DSN rollen voor communicatiemedewerkers, redacteuren en vormgevers. Via zogenoemde sjablonen kunt u afspeellijsten maken, vullen en de uitzendtijden programmeren, maar ook data van derde systemen kunt u automatisch laten instromen in door u specifiek gekozen sjablonen.

De inhoud staat los van de vormgeving, dit is een waarborg voor uw huisstijl. Hierdoor is de communicatie altijd effectief en is de uitstraling van uw organisatie met behulp van DSN zo goed als gewaarborgd!

Slimme widgets

DSN kent diverse widgets om data te organiseren of data te koppelen. Dit kan uw eigen informatie (content) zijn, maar ook data van derden. Denk hierbij aan het actuele weer, de opbrengst van uw zonnepanelen, nieuws of informatie van een externe aanbieder, uw facebook of instagram berichten of wellicht informatie uit een backend systeem van uw eigen organisatie zoals Microsoft Sharepoint. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Widgets zijn gemaakt om informatie eenvoudig te kunnen integreren en te kunnen automatiseren ten behoeve van uw beeldschermcommunicatie.

Plan met resultaat

De kracht van beeldschermcommunicatie zit hem in het feit dat u op het juiste moment van de dag en tijdstip gerichte informatie of reclame kunt aanbieden aan uw bezoeker, medewerker of passant. Daarbij is het medium narrowcasting & digital signage bij uitstek geschikt voor informatie die mogelijk ieder uur of iedere dag of maand veranderd, of misschien zelfs vaker.

DSN helpt u om de informatie te organiseren, en uw klanten te informeren op het meest geschikte moment voor het beste resultaat. Voor een up-sell, cross-sell, een imagoversterker, of misschien als effectieve wachttijd-verzachter.. deze tijd kunt u slim benutten met beeldschermcommunicatie!

Mediabeheer

Mapjes vol met media, een enorme keus en daarmee een informatiestroom waar u uit kunt putten. Uw mediastrateeg helpt u om de juiste mix te bepalen; wat plaatst u op een display en wanneer? Het sorteren, zoeken en indelen van media: daar helpt DSN u mee. U kunt media voorzien van zogenoemde ‘tags’, en ieder bestand kan meerdere tags bevatten. Met DSN is uw media altijd netjes opgeruimd en gemakkelijk terug te vinden.

Strategie en begeleiding

Alleen met de juiste strategie en kennis zal het ultieme resultaat behaald kunnen worden. Net als bij ieder ander communicatiekanaal is dat niet anders bij beeldschermcommunicatie. Samen met onze partners kunnen wij u in alle facetten ondersteunen, wij pretenderen namelijk niet ‘alles’ zelf het beste te kunnen doen. Wij werken dan ook graag samen met u als ondernemer, of tezamen met uw afdeling marketing en communicatie om uw doelen te
realiseren.

Iedere doelstelling begint met een goed plan van aanpak. Neem contact op en wij maken graag kennis met u.

Stel een vraag

Wilt u met ons kennismaken of heeft u een vraag. Dat kan natuurlijk, stuur ons een mailtje of bel ons, en wij doen meer dan ons best om uw vraag te beantwoorden. En wellicht drinken we binnenkort samen een kop koffie, bij u op locatie of tijdens een online meeting.

+31 (58) 288 90 76

Vraag een demo aan