Over ons

Opgericht in 2008, en al meer dan 13 jaar uw partner voor al uw beeldschermcommunicatie. Voortgekomen uit Syntraks Media en met passie en toewijding voor techniek, vormgeving en communicatie.  In een tijdperk waar platte beeldschermen, HD resoluties,  internet, en online media floreerde en uitbloeide tot daar waar we nu staan. Onze bedrijfsnaam staat dan ook synoniem voor het tijdperk waarin het is opgericht.

De kennis en ervaring van onze medewerkers is breed en hun achtergronden zijn divers. Ooit begonnen in hun vrije tijd met vrijwilligerswerk bij een lokale omroep of in dienst bij een omroep, voor of achter de schermen, in de techniek, als programmeur, grafisch vormgever of audio/video specialist.  Dit is de verbindende factor waarbij wij onze passie met u kunnen delen, en ons bewust zijn dat beeldschermcommunicatie in de vorm van narrowcasting en broadcasting  toegankelijk moet zijn voor iedere gebruiker ongeacht zijn of haar achtergrond.

Playout & Beeldschermcommunicatie

Onze broadcast playout en narrowcasting toepassingen dragen zorg voor de inhoud en de manier waarop de data wordt gepresenteerd en uitgespeeld, 24/7, ongehinderd en zo eenvoudig mogelijk bediend, gecontroleerd en zover mogelijk geheel geautomatiseerd waar mogelijk.

Of het nu content betreft uit uw eigen database, een Media asset manager (MAM), Digital asset manager (DAS) of dat dit komt uit onze software, data uit een headless cms, een voorraadbeheersysteem, data van zonnepanelen of de ‘now playing’ informatie van een radiostation, of bijvoorbeeld posts uit uw social media kanalen, de mogelijkheden zijn legio.

Meer dan software ontwikkelaars

Wij werken rechtstreeks voor radio & televisie stations en leveren via tussenkomst van wederverkopers narrowcasting en playout oplossingen aan integrators en midden, klein en grootbedrijf. In de broadcast branch is onze naam redelijk bekend, op het gebied van narrowcasting en digital signage komt u ons steeds vaker tegen. De kwaliteit van onze narrowcasting oplossing kan zich meten met broadcast kwaliteit waarin wij al meer dan 30 jaar (op persoonlijke titel) actief zijn.

Wij leveren oplossingen voor het plannen, beheren en uitspelen van lineaire televisie of corporate uitzendingen, en/of de verrijking van bestaande uitzendingen met bijvoorbeeld graphics overlays, kabelkrant, tekst-tv, online streams, corporate channels tot en met beeldscherm oplossingen voor indoor en outdoor narrowcasting en digital signage toepassingen.

Wij gaan verder dan het leveren van een standaard product, het is een service, wij en onze implementatiepartners weten u te adviseren en te begeleiden voor de meest ideale aanpak, zowel op het gebied van advies, de implementatie als ook de economische en ecologische vraagstukken.

Onze diensten en producten worden geleverd als hybride, cloud of on-premises oplossingen inclusief de benodigde hardware. De invulling is mede afhankelijk van uw wensen en doelstellingen die u wilt bereiken.

Bent u een omroep of broadcaster, en heeft u interesse in onze producten en diensten neem dan contact met ons op.

Heeft u interesse in narrowcasting of digital signage oplossingen, neem dan contact op met onze partner Syntraks Media, zij kunnen al uw vragen beantwoorden en helpen u graag.

Maak kennis

Wilt u met ons kennismaken of heeft u een vraag. Dat kan natuurlijk, stuur ons een mailtje of bel ons, en wij doen meer dan ons best om uw vraag te beantwoorden. En wellicht drinken we binnenkort samen een kop koffie, bij u op locatie of tijdens een online meeting.

+31 (58) 288 90 76

Vraag een demo aan