Interactieve Digital Signage

Uw boodschap op de juiste plaats en het juiste moment, interactief en aantrekkelijk.

Een professionele digital signage oplossing met een zeer competitieve prijs.

Interactieve beeldschermcommunicatie

Voor winkeliers, bedrijfsleven, omroepen en instellingen.

Out-of-the-box of op maat ontwikkeld.


Samensmelting on- en offline beleving

Met beeldschermen en bewegend beeld maakt u communicatie aantrekkelijk en kunt u een brug slaan tussen de ‘echte’ en de ‘virtuele’ wereld. Denk hierbij ook aan de versterking van de merkbeleving, het imago en vanzelfsprekend de service biedende mogelijkheden. Met interactiviteit, bewegend beeld en integratie van sociale media verhoogt u de beleving.


QR-codes

Heeft u gedetailleerde informatie van een dienst of product online beschikbaar, bijvoorbeeld op uw website, of heeft u een digitale brochure online staan? Met QR-codes bieden wij mogelijkheden om informatie over te dragen naar uw publiek. Met een smartphone kan de QR-code worden ingelezen vanaf het beeldscherm. Deze vorm is ook zeer geschikt voor coupons, waardebonnen, enquêtes en andere interactieve vormen.


Geautomatiseerde content

Het onderhouden en bijwerken van uw informatie kan een tijdrovende bezigheid zijn. Wij bieden uitgebreide mogelijkheden om reeds bestaande informatie, mits digitaal beschikbaar, automatisch door te laten stromen op uw beeldschermen. Denk hierbij aan informatie die u op uw website communiceert of aanbiedingen die u in uw webwinkel heeft staan. Via zogenoemde XML datasources kan dit u veel tijd besparen en zijn uw schermen altijd up-to-date!


Een Digital Signage oplossing die mee kan groeien met uw communicatie behoefte

1080dots DS Slim is geschikt voor kleine en grote ondernemingen. U onderhoudt net zo gemakkelijk één player of honderden players. Door de flexibele structuur van onze oplossing kan deze mee groeien met uw behoefte.


Geïnteresseerd in wat digital signage voor uw organisatie kan betekenen?

Maak een afspraak voor een vrijblijvende kennismaking met 1080dots digital signage.

 Digital Signage Overzicht

Interactieve Oplossingen


Digital Signage
Narrowcasting
Touchscreen Applicaties
Digital Out of Home
Broadcasting Oplossingen
Entertainment

Contact Informatie


1080dots BV
+31 (58) 288 90 76
info@1080dots.com
Neem contact op