Creatieve vrijheid voor vormgevers

1080dots kent een unieke workflow, onze Digital Signage producten werken op basis van sjablonen, zodat eindgebruikers zich kunnen concentreren op de inhoud, en geen zorgen hoeven te maken over de vormgeving. Deze sjablonen worden ontworpen in Adobe® Photoshop®, het wereldberoemde creatieve tekenpakket. Alle elementen voor een sjabloon kunnen hierin worden vormgegeven, tekst kaders, lettertype en kleur, klokken, RSS tickers, video en afbeeldingkaders en meer. Maak voor iedere toepassing een eigen sjabloon in de eigen huisstijl. Jij als vormgever hoeft alleen onze Template Builder software te installeren naast je Adobe Photoshop applicatie. Sla je Photoshop bestand op en importeer deze in de Template Builder, de 1080dots software zet dan automatisch je vormgeving om in een werkend digital signage sjabloon. Als je alle gewenste sjablonen hebt ingevoerd maakt de Template Builder er een ingepakt .zip pakket van, die je vervolgens kunt uploaden naar DS Online, zodat content editors (eindgebruikers) er gebruik van kunnen maken. Geen dubbel werk en geen technische kennis noodzakelijk. Een werkelijk unieke workflow dat moet je zien!


Altijd verzekerd van een consistente vormgeving

Voor bedrijven, instellingen en organisaties is een consistente uitstraling belangrijk, door de professionele aanpak van onze oplossing dwing je consistentie af, en het levert een flinke besparing op in tijd. Communicatiemedewerkers kunnen met de beschikbaarheid van sjablonen nu immers efficiënt en eenvoudig de inhoud beheren. En door de bovengenoemde Adobe Photoshop aanpak hoeft een vormgever geen nieuwe software aan te leren. Kortom een efficiënte en kostenbesparende werkwijze met een gegarandeerde consistente uitstraling van uw beeldscherm communicatie.


Geen vormgever beschikbaar, wij bieden de helpende hand

Onze wederverkopers helpen u graag met het maken van sjablonen, standaard krijgt u een aantal sjablonen bijgeleverd. Neem vrijblijvend contact op voor een voorstel op maat en informeer naar de mogelijkheden.


Probeerversie voor vormgevers

Vormgevers kunnen onze demoversie downloaden om te ervaren hoe eenvoudig het maken van sjablonen is. De bijgeleverde handleiding vertelt hoe de dynamische layers in Photoshop benoemd kunnen worden, zodat na invoer een bewerkbaar sjabloon ontstaat. Proberen? Download de Template Builder, beschikbaar voor Windows en MAC

 Digital Signage Overzicht

Interactieve Oplossingen


Digital Signage
Narrowcasting
Touchscreen Applicaties
Digital Out of Home
Broadcasting Oplossingen
Entertainment

Contact Informatie


1080dots BV
+31 (58) 288 90 76
info@1080dots.com
Neem contact op