1080dots DS Slim

De oplossing voor uw beeldschermcommunicatie


Slim en energievriendelijk

Met DS Slim krijgt u een plug-en-play Digital Signage oplossing in huis, die mee kan groeien met uw digitale beeldschermcommunicatie behoefte. De player hardware bestaat uit een Raspberry Pi, een kleine en zeer zuinige player welke eenvoudig is aan te sluiten op ieder merk beeldscherm.


Gemakkelijk te bedienen

Met DS Online heeft u de regie! Het plaatsen van berichten, aanbiedingen, video's en foto's is in een handomdraai geregeld. U bepaalt wanneer wat wordt getoond. De juiste boodschap op het juiste tijdstip en de juiste plaats, dat is de kracht van Digital Signage. Het maakt niet uit of u één of meerdere players beheert op één of meerdere locaties. DS Online wordt beschikbaar gesteld in de Cloud, en is altijd en overal online benaderbaar waar en wanneer u wenst.


Online media integratie

Twitter, RSS, XML, QR-codes, zomaar een paar voorbeelden waar DS Slim in voorziet. Maar denk ook aan slimme data koppelingen met webwinkel of website. Met DS Slim slaat u een brug tussen de online en offline beleving, in winkel, showroom, kantoor of publieke ruimte, kortom op iedere plek waar u uw publiek wilt bereiken. Dit noemen wij communicatie 3.0.


Geschikt voor iedere branche

Informeren en attenderen, DS Slim is voor vele doeleinden inzetbaar, promotie, aanbiedingen, bewegwijzering, prijscommunicatie, openingstijden, nieuws of als opvallende algemene informatie voorziening. In horecagelegenheid, in winkels, kantoren, receptie, campings, vakantieparken, bij makelaars, tandarts of dokterspraktijken, ziekenhuis, verzekeringskantoren, zwembaden, pretparken, bij kapper of beauty center, bij autobedrijven en sportscholen, zomaar een paar voorbeelden. Kortom, DS Slim is geschikt voor iedere branche.


Een prijsbewuste keuze

Digital Signage is bereikbaar voor iedere ondernemer. Voor een vanaf prijs van 24,50 per maand krijgt u alle voordelen van Digital Signage en kunt u uw publiek bereiken met aantrekkelijke beeldschermcommunicatie. DS Slim is een professionele oplossing die eenvoudig is te installeren. Geen gedoe met computers of het installeren van software, DS Slim is een handige plug-en-play oplossing. Wilt u weten wat digital signage voor u kan betekenen? Neem dan contact met ons op voor een demonstratie en een vrijblijvend voorstel op maat.

 Digital Signage Overzicht

Interactieve Oplossingen


Digital Signage
Narrowcasting
Touchscreen Applicaties
Digital Out of Home
Broadcasting Oplossingen
Entertainment

Contact Informatie


1080dots BV
+31 (58) 288 90 76
info@1080dots.com
Neem contact op