Broadcasting

Visual radio, kabelkrant, informatie kanaal, dag-tv, spelshow of verkiezingen.
1080dots biedt u interactieve oplossingen met een verrassende prijs-kwaliteitverhouding.

Interactieve audiovisuele toepassingen

In de afgelopen jaren hebben wij diverse oplossingen aan omroepen mogen leveren. Van kabelkrant/dag-tv toepassingen tot en met volledig geautomatiseerde visual radio en videoclip-playout oplossingen. Maar ook op maat gerealiseerde verkiezingen, spelshow en stadion/scorebord toepassingen zijn onderdeel van onze portfolio. Voor interne informatie (tv) kanalen, voor bijvoorbeeld ziekenhuizen, instellingen en vakantieparken kunt u ook bij ons terecht.
Neem gerust contact met ons op voor een voorstel op maat.


Dag-TV & Kabelkrant systemen

Regionale en lokale omroepen kiezen steeds vaker voor de 1080dots oplossing. Onze oplossing biedt een gebruiksvriendelijke omgeving en is vrij van ingewikkelde technische werkwijzen. Wij kunnen verschillende kant-en-klare hardware combinaties leveren, aangepast aan uw wensen, en altijd voor een redelijke prijs-kwaliteitverhouding.

U krijgt wat u van een professionele oplossing mag verwachten, van social media integratie zoals Twitter en ruime mogelijkheden voor het automatisch laten instromen van informatie uit derde systemen, zoals actueel nieuws, weerberichten enzovoort. Tekst, video, afbeeldingen, scrollende teksten, RSS-bronnen, analoge en digitale klokken, u kunt het allemaal combineren in één beeld. Ieder playlist event is naar wens in te plannen, u kunt zelfs eenvoudig meerdere players en editie’s beheren.


Verkiezingen

Staaf- en taart diagrammen, plat of drie dimensionaal, maar altijd aantrekkelijk geanimeerd. Met automatische dataverwerking.
Interactief, met of zonder touchscreen functionaliteiten. Wij informeren u graag naar de mogelijkheden.

Airflow

Een 24/7 geautomatiseerde non-stop video playout en management oplossing. Met slimme voorzieningen voor kabelkrant en non-stop videoclip playout. Uitermate geschikt voor lokale omroepen of voor omroepen die een extra themakanaal willen realiseren.

Spelshow

U heeft wellicht een spelconcept ontwikkeld. Wij helpen u graag met het ontwikkelen van deze toepassing. Interactiviteit, knoppen, geluiden, scores, u kunt het zo gek niet bedenken, wij verzinnen de oplossing.

Interesse?

Neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte op maat.


Interactieve Oplossingen


Digital Signage
Narrowcasting
Touchscreen Applicaties
Digital Out of Home
Broadcasting Oplossingen
Entertainment

Contact Informatie


1080dots BV
+31 (58) 288 90 76
info@1080dots.com
Neem contact op